Mivel a folyamatos nyomkodásnak nagyon durva hatása lett a bőrömön, úgy gondoltam, nem elég a hatos kúra a helyrehozatalára – és igazam is lett. Most a nyolcadik alkalmat csinálom épp (pont fentvan a pakolás, gondoltam közben megírom a tapasztalataim :)), és csak a 6-7. alkalom után mertem először kimenni az utcára (szigorúan csak rövid időre) smink nélkül. De egész napos kiruccanásokra még mindig alapozót teszek, hogy a megmaradt kis foltokat, illetve a legutolsó pattanások maradványait eltüntethessem. Nemrég visszanéztem a telefonommal készített képeimet a kúra előtt, teljesen le voltam döbbenve… a bőröm úgy nézett ki, mint egy torzszülötté, nem csoda, hogy még fél kiló alapozóval is szégyelltem a bőröm az utcára menve, mert ezt még az sem tüntette el rendesen.

Azóta már készítettem újabb képeket is, hamarosan az egészet egyben felteszem, előtte-közben-utána sorrendben, hogy mindenki lássa, mit okoz a kényszeres nyomkodás, hátha néhány embert elijesztek ezzel a folyamatos otthoni nyomkodástól. Illetve szeretném megmutatni azt is, mikre képes az Ilcsi AHA savas hámlasztás. Tényleg csodát tett a bőrömmel, ez nem túlzás!

Mindenesetre úgy döntöttem már az elején, hogy folyamatosan használni fogom a pakolásokat, a 10-12. alkalomig hetente fogom feltenni, ezután pedig két-három hetente, hogy fenntartsam a hatást és ne essek vissza a tág pórusok -> tele mitesszerrel mindenem -> folyamatos nyomkodás -> tele sebekkel a bőröm bűvkörébe.

Hamarosan hozom a képeket egyben, most már tényleg nincs sok hátra! 🙂