Régóta ígérem, hogy felteszem a hajamról készült legújabb képeket, ez hamarosan meg is lesz. Legutóbb 73 cm-t mértem egy vágás után, igaz, az utóbbi időben nem igazán foglalkoztam a hajnövesztéssel (magától meg nem igazán nő), inkább a töredező hajvégeim okoznak problémát mostanában. A Whitehair Magic Hair nevű hajnövesztőjével is szemezgetek, igaz, a vásárlásig még nem jutottam el. 🙂 Jelenleg a Yellow argán olajos hajvégápolóját tesztelgetem és 1-2 hónapnyi használat után bátran kijelenthetem, hogy csodálatos hajvégápoló, az egyik legjobb! Talán még az Orofluidonál is jobb. Itt egy kép róla: Yellow Argán olaj

Ezenkívül hamarosan készíteni fogok egy természetes összetevőkből álló, házi gyantázás utáni olajat, ha kész és bevált a recept, felteszem az oldalra. Igazából régóta küszködöm a gyantázás utáni szőrbenövésekkel, pattanásokkal, és bár a saját készítésű nyugtató olajam gyönyörűen leviszi a gyantázás utáni irritációt, a pattanásokra kevés. Ezért fogok készíteni egy új olajat, fertőtlenítő összetevőkkel.

Az arcbőrömet illetően pedig semmi változás, továbbra is az acne.org The regimen és az Ilcsi AHA savas hámlasztó párost használom, tökéletesek. 🙂  Lassan, 25 évesen szeretnék már a ráncokkal és a ráncok megelőzésével is külön foglalkozni, ezekre majd a későbbiekben külön kitérek. Úgy vélem, a megelőzés a legfontosabb, főleg ha a bőrről van szó.

Valamint szeretnék egy listát is írni a kedvenc termékeimről, eljárásaimról, mit mivel és hogyan ápolok, ezt is hamarosan közzé teszem az oldalon.

Úgyhogy van jó néhány tervem a jövőre vonatkozólag, remélem, nektek is hasznotokra válnak majd az általam leírtak.

Addig is szép napot! 🙂