Ismét régóta nem jelentkeztem, igazából szépségápolás terén most mindennel teszt fázisban vagyok, szóval a cikkek később jönnek.

Amiket kipróbáltam: Alfaparf szulfátmentes sampon, Vichy Ideália krém, Alfaparf Semi di Lino Reconstruction SOS Emergecy olajos kúra + pakolás, és hamarosan jön még a RapidLash szempillanövesztő szérum is! Ezekről részletesebben majd később…

Ma vágtam a hajamból 5 cm-t, így a 68 cm-ről vissza lett vágva 63 cm-re. Kicsit bánom, hogy ennyi lement belőle, de annyira száraz volt a vége (bár már nem igazán tört, de rossz tapintása volt), így már muszáj volt. Mivel nemrég festve is lett, így tényleg szükség volt arra, hogy kicsit felfrissítsem a hajvégeimet. Kb. még egy hónap van a tavaly januári adatokkal való összehasonlításig, bár így nem hiszem, hogy túl sokat mutatna majd a szalag vagy akár a képek, de lehet felteszek 1-2 összehasonlító képet azért.

Mivel a néha előjövő mitesszerek miatt (amit jól kordában tartok az acne.org-os termékekkel, de ez sem 100%-os) van néhány nem múló barna folt az arcomon, hamarosan megint AHA savas hámlasztásba kezdek. Itt a tél, legalább a bőröm is kicsit megújul. :)

Mivel valószínűleg már csak a jövő évben jövök újabb bejegyzésekkel, így boldog új évet kívánok mindenkinek! :)